Sökes: Noggranna pirater för sakpolitisk research och bevakning

at-agenda-300x2272

Finnes: Ett stycke partiledare i sina bästa år, med en brinnande lust att göra sitt parti så synligt som möjligt i den politiska debatten.

Sökes: Noggranna Pirater med sakpolitiskt specialintresse/kompetens för research och löpande bevakning av ett eller flera olika sakpolitiska områden, i och utanför riksdag och EU-parlament. Ju bättre kunskap vi har om olika områden och om vad som händer i och kring dem, desto bättre förutsättningar har vi för att göra bra och vältimade politiska utspel ur ett piratperspektiv.

Kontakt: Mejla anna.troberg@piratpartiet.se och berätta lite om dig själv och vilket/vilka områden du är intresserad av att jobba med.

Kommentarer

infallvinkel (Torbjörn Wester) skrev

Det är roligt att se all den energi som vårt breddningsarbete väcker till liv!

I partistyrelsen har vi ju f.ö. diskuterat i snart ett år att införa talespersoner för olika sakpolitiska områden, och det känns som om vi är på väg att landa i den diskussionen. Det är mycket möjligt att formerna spikas redan på nästa styrelsemöte i januari.

Vi behöver fler pirater som syns i debattartiklar i media! Och inte minst behöver vi fler pirater som specialiserar sig på att följa riksdagens, regeringens och olika intresseorganisationers arbete med olika politiska sakfrågor. Jag tror att det finns goda förutsättningar att lägga på ett kol till i vårt opinionsbildande! :)

Anna Troberg skrev

Min förfrågan gäller inte talespersoner. Den handlar om att hitta personer som kan förse mig med relevant och aktuell information, så att jag kan göra mitt jobb och företräda partiet på ett bra och förtroendeingivande sätt.

Jag vill bara göra det klart, så att ingen bra researcher blir avskräckt av tanken på att få en mikrofon i ansiktet. Att gräva fram information och att företräda något i media är två ganska separata egenskaper som inte alltid samsas i samma individ.

anonymized skrev

visste du att hundra tusentals människor från Kina, Iran, Ryssland, Syrien och många andra auktoritära regimer använder Tor varje dag för att få tillgång till fria medier och whistleblowers, journalister och bloggare behöver extra skydd (så använd tor, tormail och torchat) så slipper du att bli felaktigt stämplad som terrorist, pedofil och fildelare av svenska och utländska myndigheter

the anonymized mice skrev

hoppas regeringens välinvesterade sk ”högförräderi” dvs övervakningen går åt helvete nu och Alliansen borde byta till ett det mer passande organizatsija istället

svedanja

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>