Så kan du hjälpa Piratpartiet!

12-1

Eftersom Piratpartiet just nu står inför det mycket reella hotet att dras inför rätten av Rättighetsalliansen för att vi ger Pirate Bay internetuppkoppling, så är i många som hör av er och vill hjälpa till.

Här kommer därför en del konkreta tips om vad just du kan göra för att hjälpa till:

Skriv insändare och debattartiklar
Det absolut viktigaste är att vi får så många som möjligt att förstå hur privata bolag i dag tillåts ägna sig åt utpressning med politikers och rättsväsendets goda minne. Här finns en insändarskola för dig som inte skrivit insändare och debattartiklar tidigare.

Arrangera lokala träffar
Det är lättare att göra saker tillsammans. Arrangera lokala träffar. Om du inte vet hur du ska hitta andra lokala pirater så hjälper andreas.svensson@piratpartiet.se dig med det.

Donera pengar
Det kostar pengar att driva det opinionsarbete som krävs för att skapa verklig förändring. Vi behöver pengar till lokal verksamhet. Vi behöver pengar till valrörelserna 2014. Vi behöver pengar till den dagliga verksamheten. Vi behöver en buffert för att kunna hantera en eventuell rättsprocess.

Du kan hjälpa till genom att bli Guldpirat. Det betyder att du varje månad donerar ett valfritt belopp till partiet. Läs mer om det här.

Du kan också göra engångsdonationer. Läs mer om det här.

Var aktiv i sociala medier
Återigen, sprid information om det som händer. Blogga, twittra, Facebooka, etc. Låt det inte gå obemärkt förbi. Glöm inte att twittra dina blogglänkar till @piratpartiet, så att vi kan sprida dem vidare.

Här finns partiet officiella kanaler i sociala medier. Följ dem, så hittar du lätt information att sprida vidare till andra:
Twitter
Google+
Facebook

Bli medlem/Värva medlemmar
Ju fler vi är, desto större skillnad kan vi göra. Här kan man bli medlem.

Ta hand om nya medlemmar
Det kan vara svårt att hitta rätt som ny och veta vad man ska göra. Det betyder jättemycket om ni som varit med ett tag sträcker ut en hand på nätet och i köttvärlden och visar de nya rätt.

Stort tack för att ni vill hjälpa oss med detta!

Anna
————————————-
Anna Troberg
Partiledare 

Kommentarer

Elin Andersson skrev

Hej! Det här är en typiskt bra länk att sprida till folk. Gärna utanför Sverige också. Vad sägs om att lägga till en text i den här stilen:

For non-Swedes:

Want to help out?
Make noise! Use social media to get the word out and the internet moving. The copyright industry have stepped up the game and are now trying to blackmail a registered and democratically elected party!

Contact your newspaper and local media and make them pay attention. A new battle in the war of information has begun.

If you can, please donate to the Pirate Party here http://www.piratpartiet.se/aktivera/donera/donate/

Get involved! Contact the Pirate Party in your country or state. There is likely already one there. If not, come together and start it yourselves!

The copyright mafia will obviously go after anyone taking a stand against them. Join the good guys and fight for a free internet!

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>