Sökes: Pirater som kan hjälpa till att mata Nyhetsbloggen

megafon

En viktig del av Piratpartiets hemsida är Nyhetsbloggen. Här läggs det upp information om när partiet nämns i media, när vi får in debattartiklar och annat intressant. För att Nyhetsbloggen hela tiden ska vara relevant och uppdaterad, så behövs det människor som hjälper till att fylla den.

Vi söker därför några pirater som kan ta på sig ansvaret att löpande hålla Nyhetsbloggen uppdaterad med aktuellt material.

Om du är en glad pirat som gärna vill hjälpa till, men inte riktigt vet hur, så är detta ett jättebra tillfälle att dra ditt strå till stacken.

Det är ett plus om du har lite baskunskap om hur man använder en WordPress-blogg, men alla kommer att få en genomgång av hur verktyget fungerar och hur vi använder bloggen, så det är inte det viktigaste. Det allra viktigaste är att du har entusiasmen och drivet att hålla pirater och andra uppdaterade om vår plats i den offentliga debatten.

Mejla ledningen@piratpartiet.se och berätta lite mer om dig själv, så hör vi av oss.

Anna
———————-
Anna Troberg
Partiledare

Kommentarer

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>