Sökes: Pirater som kan hjälpa till att uppdatera Nyhetsbloggen

megafon

Finnes: Nyhetsblogg i behov av ännu fler duktiga pirater som kan hjälpa till att uppdatera den löpande. Att hamna i media räcker inte för att få uppmärksamhet. Vi måste sprida information om all vår medianärvaro så mycket vi bara kan.

Sökes: En handfull pirater som snabbt kan snappa upp när Piratpartiet på ett eller annat sätt syns och hörs i media och lägga upp information om det på partiets Nyhetsblogg. Det är ett plus om du redan kan använda WordPress, men det är inte ett krav. Har du viljan att hjälpa till, så ser vi till att du får lära dig det du behöver kunna. Det viktigaste är att du är noggrann och ansvarstagande.

Mejla malin.karlsson@piratpartiet.se och berätta lite om dig själv om du vill hjälpa till, så berättar hon mer.
Anna
———————-
Anna Troberg
Partiledare

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>