Efterlyses: Webbmaster

megafon

Piratpartiet har en utmärkt admingrupp som under Ola Nyströms ledning ser till att hålla vår tekniska infrastruktur uppe och väl fungerande. Vi saknar dock en webbmaster, som för ledningens räkning följer upp utveckling och uppdateringar av våra olika webbplattformar, till exempel vårt nya forum (under utveckling), wikin för lokal samordning (under utveckling) och vår hemsida med tillhörande funktioner.

Partiet söker nu därför en webbmaster med uppgift att efter ledningens önskemål och i samarbete med våra duktiga kodare följa upp utveckling och planera uppdateringar av våra webbplattformar. Du behöver ha viss teknisk kompetens (till exempel WordPress-kodning) och öga för användarvänlighet. Du bör också ha god förmåga att kommunicera vad som behöver göras både till tekniker och icke-tekniker.

OBS: Rollen innebär inte att man är ansvarig för webbplattformarnas innehåll. Det är alltså inte en webbredaktör vi söker just nu.

Skriv ihop några rader om dig själv och skicka din intresseanmälan till anna.troberg@piratpartiet.se senast den 9 januari 2014.

at_news5
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>