AFK

all_fin600

Samarbeta med andra pirater och arrangera lokala piratfikor, seminarier, demonstrationer och annat som kan locka både gamla och nya pirater. Ha ett tema för varje träff. Gärna ett tema som är aktuellt och på något sätt anknyter till den aktuella kampanjen. Om det finns en lokal förening där du bor, så kan du kontakta dem och erbjuda din hjälp.

Här på aktivistbloggen hittar du löpande tips om hur man drar igång olika saker. Här finns till exempel redan tips om hur man arrangerar piratfikor, kulturbombningar och demonstrationer. Det finns även tips om hur man skriver insändare och hur man får dem publicerade.

TIPS!

  • Glöm inte att sätta upp lappar med information om när och var ni kommer att träffas. (Här finns en tom PP-brandad A4-pdf, som ni kan skriva ut informationen på. Här finns ett exempel på hur ni skulle kunna fylla i info. Finterna som används är Impct (för rubrik) och Liberation Sans (för brödtext).
  • Här hittar du våra kommunföreningar: http://www.piratpartiet.se/partiet/lokalt/ Om det inte finns en lokal förening, så kan du kontakta andreas.svensson@piratpartiet.se.