Beställ gratis ”PP – För Sverige i framtiden”-material!

Piratpartiets kampanjmaterial är gratis att beställa för alla som vill hjälpa till. Som vanlig aktivist kan du beställa ett paket med lite gott och blandat kampanjmaterial. Som funktionär kan du beställa lite större kitt med olika sorters material.

Vi vill naturligtvis få ut så mycket kampanjmaterial som möjligt, men vi ber dig att använda det material du beställer. Även om materialet är gratis för dig, så är det inte gratis för partiet. Tänk också på att inte blanda beställningar med aktivistkitt och funktionärskitt.

Aktivistkittet
Aktivistkittet är till för dig som vill kampanja på egen hand eller tillsammans med ett par kompisar. Partiet betalar kampanjmaterial och frakt.

  • Detta kitt innehåller åtta olika sorters affischer i både A4 och A3-format, samt åtta olika sorters flygblad. Totalt är det ca 90 st affischer och 400 flygblad i ett paket.

Beställ här.

Funktionärskitt
Vi har fyra olika funktionärskitt. Dessa kitt är till för lokalföreningar och större grupper aktivister. Du måste ha en piratpartiet.se-mejl och vara inloggad hos Piratshoppen för att kunna beställa dessa kitt. Partiet betalar material och frakt. (Välj ”Piratpartiet betalar” som betalsätt i kassan.)

  • Flygblad - Detta kitt innehåller åtta olika sorters flygblad. Det är totalt 250 flygblad av varje sort, vilket innebär att det är 2000 flygblad totalt.
  • A4-affisch - Detta kitt innehåller åtta olika sorters affischer i A4-format. Det är totalt 50 affischer av varje sort, vilket innebär att det är 400 affischer totalt.
  • A3-affischer - Detta kitt innehåller åtta olika sorters affischer i A3-format. Det är totalt 25 affischer av varje sort, vilket innebär att det är 200 affischer totalt.
  • A2-affischer - Detta kitt innehåller åtta olika sorters affischer i A2-format. Det är totalt 15 affischer av varje sort, vilket innebär att det är 120 affischer totalt.

Logga in här för att beställa något av våra funktionärskitt.
(Beställ gärna flera olika funktionärskitt, så att ni kan synas på bred front med både flygblad och affischer.)

Här nedanför kan du se de åtta olika affischerna/flygbladen som du får när du beställer. Flygbladen har en kort informationstext på baksidan:

all_fin600