Piratpartiet – För Sverige i framtiden!

Piratpartiet måste synliggöras ordentligt inför valåret 2014. Det gör vi genom att remixa kungens valspråk ”För Sverige i tiden” till ”För Sverige i framtiden”.

Piratpartiet är nämligen ett verkligt framtidsparti. Vi ser möjligheter där de traditionella partierna bara ser problem. Vi vill skapa ett fritt och inkluderande Sverige, medan andra bara vill behålla Sverige för sig själva.

Det är hög tid att visa Sverige att det enda alternativet till de sju trötta riksdagspartierna inte är ett bakåtsträvande parti som vill behålla landet för sig själv. Det finns ett mycket bättre alternativ. Ett alternativ som vågar dela med sig och skapa den frihet och mångfald som krävs för en positiv utveckling för Sverige i framtiden. Det alternativet heter Piratpartiet.

Under 2013 ska vi kliva fram och ta plats. Vi ska synas på gator och torg, på affischtavlor, i brevlådor, på nätet och i media. Vi ska vara starka i våra kärnfrågor, visa upp vår breddning och vara stolta över våra resultat i EU-parlamentet.

Läs mer om ”Piratpartiet – För Sverige i framtiden!”-kampanjen här.

Beställ gratis kampanjmaterial här!

Kampanjtips

Det är toppen att ha affischer att sätta upp och flyers att dela ut, men med några enkla knep får varje affisch och varje flygblad får mycket bättre genomslag. Vi har samlat några tips i länkarna nedanför. Den korta versionen kan du ladda ner som pdf. Kortversionen skickas också med i pappersversion när du beställer hem kampanjmaterial.

Frågor och svar om varje affisch/flyer

När man är ute och kampanjar händer det ofta att människor kommer fram och ställer frågor kring partiet och kampanjen. För att alla som hjälper till att sprida kampanjen ska känna att de har på fötterna har vi gjort en frågor och svar-sida kopplad till varje affisch/flygblad i kampanjen. (Klicka på respektive bild för att läsa frågor och svar.) Läs gärna igenom dem, så behöver du aldrig stå svarslös när du är ute och kampanjar.

gratis frihet acta_ data
sharecat hbtq skola kid