Flygbladsutdelning

all_fin600

Flygbladsutdelning på stan

Sök upp en central plats där mycket människor passerar och dela ut flygbladen där. Förbered gärna genom att sätta upp affischer i samma område som ni delar ut flygblad.

Att vara flera, fem, sex stycken, ser mer seriöst och välorganiserat ut än att vara ensam. Klä dig alltid som en pirat, dvs: hel, ren och lila.

TIPS!

  • Var ALLTID trevlig. Ibland kommer det fram människor som vill bråka ekller diskutera på ett otrevligt sätt. Låt dem vara. Börja ALDRIG bråka med dem. Det ger ett dåligt intryck av partiet för förbipasseradne.
  • Om du delar ut flygblad i samband med till exempel en demonstration, se till att försök fånga förbipasserandes intresse. De som kommit till demonstrationen vet redan varför de är där. Se till att alla som går förbi också vet det, genom att ge dem ett flygblad.

Flygbladsutdelning i brevlådor

Om du är ensam, eller om ni är flera som vill ha lite omväxling, så är det jättebra att dela ut flygblad i brevlådor. Man kan på en timme eller två täcka in ett ganska stort område. En fördel med att vi har åtta olika flygblad är att man kan dela ut ett av den en vecka och ett annat nästa, osv.

TIPS!

  • Fundera på vilka områden där flygblad i brevlådan ger bäst utdelning och börja där först. Studentområden brukar vara bra ställen att börja.


Piratpartiet – För Sverige i Framtiden!