Aktivistkontakten – Det är roligare att göra saker tillsammans

nilsnipe2

Har du en riktigt bra idé till någon form av aktivism som lyfter fram partiet, men känner att du behöver lite hjälp? Eller känner du att du vill göra något, men inte riktigt vet var just dina erfarenheter och kunskaper kommer till sin rätt? Inga problem. Vi hjälper dig gärna att hitta andra aktivister. Det är ju mycket roligare att göra saker tillsammans.

Det enda du behöver göra är att skicka ett mejl till ledningen@piratpartiet.se med en ”kontaktannons” där du söker andra aktivister till ditt projekt eller berättar vad du har att erbjuda. Glöm inte att skriva ”Aktivistkontakten” i ämnesraden.

Din annons skulle till exempel kunna se ut så här:

Rubrik: ”Skribent i Göteborg sökes”

Finnes: En fikasugen Göteborgspirat som vill dra igång regelbundna piratfikor i Göteborgsområdet. Jag är en jäkel på att dra ihop och engagera folk, men jag gillar inte att skriva, så det behöver jag hjälp med.

Sökes: En Göteborgspirat som gillar att skriva och som kan hjälpa till att informera om våra piratfikor på den lokala bloggen. Det är ett plus om du kan ta schysta bilder och har glimten i ögat när du skriver.

Kontakt: Lisa Pirat, mejladress.

Varje annons måste innehålla ”Finnes”, ”Sökes” och ”Kontakt”. Försök hålla nere längden, eftersom det är större chans att folk faktiskt läser din annons om de inte behöver läsa ett epos för att veta vad det handlar om.

Vi lägger upp din annons här på Aktivistbloggen och den dyker då automagiskt upp på hemsidan, så att alla kan se den. När vi lagt ut den kommer du att få ett mejl med en länk till annonsen. Håll gärna koll på ditt kommentarsfält och svara på de frågor som säkert kommer att dyka upp.

Anna
———————-
Anna Troberg
Partiledare

Kommentarer

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>